"Minőséggel az egészségügyért!"

csaknem

30

év tapasztalat és tudás

1993-óta a magyarországi egészségügy terén

A CPP Budapest Kft. jelenlegi formájában 1993-óta tevékenykedik a magyarországi egészségügyi intézetek ellátása terén és az elmúlt több mint két évtizedben az egyik legjelentősebb piaci szereplővé vált.

Fő tevékenységünk az egészségügyi fekvőbeteg ellátásban használatos egyszer használatos termékek nagykereskedelme, mely csaknem 3000 különféle árucikk forgalmazását jelenti, főként: aneszteziológia, intenzív terápia, kardiológia, onkológia, urológia, sebészet, patológia, molekuláris diagnosztika, kórházhigiénia, alapellátás terén.

Cégünk tulajdonviszonyát illetően teljes mértékben magyar tulajdonban van, gazdaságilag stabil, üzletmenete jó.

Évek óta rendszeresen nyerünk kórházi tendereket, az összes magyarországi egészségügyi intézménybe szállítunk.

Tevékenységünket az ISO 9001:2015 előírásai szerint végezzük, a beérkező visszajelzések, referenciák bizonyítják ügyfeleink elégedettségét.

Megbízhatóság

Célunk, hogy a magyar egészségügyben az általunk képviselt termékek értékesítése a jövőben is magas szintű szakmai háttérrel, jól kiépített és ápolt kapcsolatrendszerrel működjön és szolgálja a betegek és arra rászorulók érdekeit.

Üzleti filozófiánk

Üzleti filozófiánk középpontjában a vevő áll. Ezt állandóan szem előtt tartva több mint húsz munkatársunk azon fáradozik, hogy termékeink mindig kitűnő minőségben, elérhető árszinten és megfelelő időben álljanak rendelkezésre


ISO 9001:2015

Tevékenységünket az ISO 9001:2015 előírásai szerint végezzük, a beérkező visszajelzések, referenciák bizonyítják ügyfeleink elégedettségét.

Raktárunk

A raktárunkban 500 m2 területen tárolt készleteket a mindenkori vevői igényekhez igazítjuk. Saját gépkocsiparkkal rendelkezünk, amely a kiszállítások gyorsaságát szolgálja.

Céljaink megvalósításának fontos eszköze az ISO 9001:2015 szabvány

A CPP Budapest Kft kórházak, egészségügyi intézmények számára egészségügyi termékeket forgalmaz.

Vállalkozásunk hosszútávra tervez, folyamatosan törekszik a piacon belül elfoglalt helyének megtartására és lehetőség szerint növekvő részesedés megszerzésére.

Ennek megfelelően elsőrendű követelménynek tartjuk partnereink elégedettségét. Tisztában vagyunk azzal, hogy ezt a megelégedettséget csak szolgáltatásunk, működési folyamataink minőségének folyamatos javításával, az esetlegesen fellépő kockázatok és lehetőségek rendszeres és következetes értékelésével tudjuk biztosítani. Ennek érdekében olyan hatékony minőségirányítási rendszert kívánunk működtetni, amely garantálja szolgáltatásunk állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, vevőink, megrendelőink és a betegellátás valamennyi résztvevőjének elégedettségét.

Céljaink megvalósításának fontos eszköze az ISO 9001:2015 szabvány követelményeit kielégítő minőségirányítási rendszer, illetve a vonatkozó nemzetközi tanúsítvány fenntartása.

A minőségirányítási rendszer segítségével hosszú távú partneri kapcsolatot és bizalmat kívánunk kialakítani mindazokkal a vevőkkel, megrendelőkkel, szállítókkal, üzleti életünk egyéb résztvevőivel és társadalmi környezetünkkel, akikkel az egészségügyi termékforgalmazás során kapcsolatba kerülünk. A megszerzett bizalmat a rendszer követelményeinek következetes betartásával, és szakmai tudásunkkal kívánjuk tartós, stabil és kiszámítható, vállalkozásunk jövőjét biztosító kapcsolattá alakítani.

Fontos feladatunknak tekintjük, hogy a kiegyensúlyozott működéshez szükséges erőforrásokat folyamatosan biztosítsuk mind humán, mind tárgyi, mind pénzügyi vonatkozásban. Gondoskodunk munkatársaink felkészültségéről, hogy megfelelhessünk a mindenkori követelményeknek. Elvárjuk, hogy minden alkalmazott közreműködésével, tevékenységével javítsa a működés színvonalát, személyes tudásával és felelősségével hozzájáruljon vállalkozásunk sikeréhez. A vezetés ezért minden szinten támogatja, de egyben meg is követeli a folyamatos képzést és önképzést.

Minőségpolitikánkkal keretet kívánunk biztosítani minőségcéljainknak, melyeket termékeink megfelelősége és szolgáltatásunk folyamatos fejlesztése érdekében tűzünk ki.

A vezetés elvárja dolgozóitól, hogy a fenti minőségpolitikát megértsék, elfogadják, és annak szellemében végezzék munkájukat.

csaknem 3000 különféle árucikk forgalmazásá

KÉPVISELT GYÁRTÓK


Többet szeretne megtudni?
Vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot