A CPP Budapest Kft. különleges, fecskendővel beadható, injektálható implantátumot forgalmaz, mely térfogat szubsztitúció elvégzésére alkalmas.


A termékek eladását és az ügyfélkörrel való kapcsolattartást értékesítési munkatársaink végzik: kapcsolatfelvétel.

Gyártó: Co ordMed GMBH / Németország

Az implantátum vesicoureterális reflux (VUR) és stresszinkontinencia (SUI) kezelésére szolgál.

Alkalmazási terület:


 • Gyerekgyógyászat, gyerekurológia, gyereksebészet (Vurdex)
 • Nőgyógyászat (Urodex)

VUR - időszerű kezelés!

Az időben történő reflux kezelés fontosságát fel lehet ismerni abból a tényből, hogy a kezeletlen reflux veseelégtelenséghez vezethet, amely hemodialízist igényel. A reflux az egyik vezető oka a veseelégtelenség kialakulásának gyermek és serdülő korban. Annak tudatában, hogy a késői kezelés vagy a kezeletlen reflux a legrosszabb esetekben teljes veseelégtelenséget eredményezhet, szeretnénk bemutatni Önnek a VURDEX hyaluronsav gélt, amely alternatívája lehet a reflux sebészi megoldásának.

Mi a CRM® VURDEX?

A CRM® VURDEX egy hyaluronsavra épülő gél, amely alapvetően két összetevőből, pozitív töltésű dextranomerből és egy nem-állati eredetű, speciálisan előállított, térhálós hyaluronsavból áll.

Tartalom / 1 ml:

 • Keresztkötéses nátrium-hialuronát 10,0 mg
 • Dextranomer 20,0 mg
 • Nátrium-klorid 6,9 mg
 • Injekcióhoz való víz 1,0 ml
 • Kiváló felszívódás a szövetbe

  Mindkét komponens poliszacharidokból áll (glükóz alapú molekulák). Ezek a szintetikusan előállított összetevők annyira hasonlítanak az emberi testekben előforduló anyagokra, hogy azokat további módosítás nélkül elfogadják és integrálhatóak a szövetbe.

  A CRM® VURDEX biokompatibilitása

  Ezen kívül a CRM® VURDEX összetevői biokompatibilisek és jól tolerálhatók, mivel nem állati eredetűek. Vagyis szigorú tisztasági követelmények mellett szintetikusan állítják elő a laboratóriumban, így minimalizálva az allergiás reakciók kockázatát.

  Csak a kiemelkedő terméktípusok teszik lehetővé a legjobb kezelési eredményeket.

  Termék tulajdonságok:

  Könnyen kezelhető, magas terápiás eredmény, minimális terhelés a fiatal betegek számára, kiváló szövet kompatibilitás, megbízható visszatartás az injekció beadásának helyén, hosszú távú záróizom funkció megőrzés az injekció beadásának helyén

  URODEX®

  A stressz-vizelet inkontinencia (SUI) összetett és súlyos egészségügyi probléma, különösen a nők számára. Az évtizedek óta számos kezelési lehetőség van. Az elsődleges kezelésnek a lehető legkevésbé invazívnak és a lehető legkevesebb szövődménnyel járó beavatkozásnak kell lennie a betegek számára.

  Az egyik ilyen kezelés egy feltöltő anyag injekciója.

  1 ml URODEX TARTALMA:

  • Keresztkötéses nátrium -hialuronat 14 mg
  • Dextranomer 50 mg
  • Nátrium-klorid 6,9 mg
  • Injekcióhoz való víz 1,0 ml

  A termék ebben a jelentésben:

  Nem immunogén, hosszan tartó hatást biztosít, biokompatibilis, nincs anyag elvándorlás, allergén mentes, nem merev mikro szemcsékből áll, Idővel biológiailag lebomló

  Az URODEX® kitűnő sebgyógyulási tulajdonságokkal rendelkezik, elasztikus pozitív töltésű mikrorészecskéi elegendő mértékben zárják le a húgycsövet és serkentik az új lágyszövetek kialakulását. Viszkózus és könnyen beadható injekciós oldat, az applikátor segítségével szivárgás nélküli beültetést érünk el a húgycső submucosalis régiójába. A kezelés minimálisan invazív akár járóbeteg ellátás keretén belül is elvégezhető, amely lehetővé teszi a beteg számára, hogy ugyanazon a napon visszatérjen otthonába.

  Az URODEX® minősített orvosi eszköz.


  Többet szeretne megtudni?
  Vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot