Erekciós zavar, merevedési képtelenség műtéti megoldása – Péniszimplantátumok

„Ne hagyd, hogy bármi megállítson!”

Az erekciós zavar (Erectile dysfunction) az a tartós képtelenség, amelyben a kielégítő szexuális érintkezéshez szükséges megfelelő erekciót, az érintettek nem tudják fentartani.

Az erekciós zavar (ED) előfordulása magas, amely az életkorral növekszik. Ez egy többtényezős rendellenesség, amelyben fizikai, endokrin, metabolikus és pszichogén tényezők is szerepet játszhatnak.

A szorongás vagy sikertelenség érzése a közösülés során megnyilvánulhat a későbbi szexuális próbálkozások során is. Ezért fontos megtörni ezt az ördögi kört, hogy visszanyerje lelki békéjét, vágyát és mindenekelőtt az önbizalmát. Hogyan? Beszéljen a problémáról!

Cégünk szoros együttműködésben áll, egy kiváló szakorvossal, (Dr. Bordás Noémi) aki az Ön együttműködésében bízva megtalálja a legmegfelelőbb megoldást! Az alábbi honlapon kérjen időpontot és tegye meg az első lépést!

https://intimplasztikak.hu Dr. Bordás Noémi

Amennyiben a szakorvos javalja, úgy sebészeti úton, pénisz implantátum behelyezésére kerülhet sor.

A penisz impantátum végleges és kontrolálható megoldást nyújt Önnek, vége a szorongásnak.

A Titan Touch® felfújható pénisz implantátum, avagy a Genesis alakítható pénisz implantátum termékeknek cégünk biztosítja a magyarországi hátteret. Segítünk Önnek a kérdések között eligazodni. Kérjük keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken: angela.csato@cppbudapest.hu
+36203158350