SRS Self-Retaining-Support rögzítést nem igénylő női inkontinencia háló

Hölgyeknek….

Olyan nyomást érez a medencéjében, amely nem múlik el?

Fájdalmat vagy kényelmetlenséget érez közösülés közben?

Úgy érzi, mintha valami kidudorodna a hüvelyéből?

Ön inkontinenciában szenved?

Ha hallotta már a saját tüneteire a POP rövidítésű diagnózist, ne csüggedjen, ez egy kezelhető állapot! A POP, a ”pelvis organ prolaps” állapot rövidítése, amely diagnózis akkor születik, amikor a kismedencei régió szervei kiesnek természetes helyzetükből és „elmozdulnak/elcsúsznak” „prolapsulnak” a hüvelyi csatornába.

A POP nagyon gyakori azon nők körében, akik gyermeket szültek, különösen többször szült nők esetében. A természetes szülés traumát okoz a kismedencei szervekben és ez a prolapsus leggyakoribb kockázati tényezője. A statisztikák azt mutatják, hogy az egyszer vagy többször szült nők 50%-ának van bizonyos mértékű genitális prolapsusa és 10% és 20% között olyan tünetek jelentkeznek, amelyek műtétet igényelhetnek. Évente körülbelül 7 millió nő jelentkezik műtéti POP helyreállításra csak az Egyesült Államokban és Európában!

A műtéti megoldás egy hüvelyen keresztül beültetett háló, amely segít megtartani a szerveket. A korrekciós műtétekhez eddig rendelkezésre álló implantátumokat rögzíteni kellett a kismedence hátsó falához vagy a szeméremcsonthoz. Ezek a hüvelyen keresztül beültethető, rögzítést igénylő implantátumok (TVM) kockázatokkal járhatnak, ideértve:

  • Fájdalom
  • Erózió
  • Fertőzés
  • Érzékeny, fájdalmas szexuális élet.
  • A vizelet diszfunkciója
  • Reoperáció
  • Stressz vizeletinkontinencia

Ezen szövődmények kiküszöbölésére született meg az SRS (Self-Retaining Support) Lyra inkontinenciaháló, amelyet nem kell rögzíteni. Az SRS hálók családjába tartozik, mely technológia utánozza a természetes anatómiát, helyreállítja, és ott tartja a kismedence szerveit az anatómiai és funkcionális helyükön, anélkül, hogy ehhez a háló lehorgonyzása / kirögzítése társulna.

Ez a forradalmian új technológia egy rugalmas keretet biztosít, amely lehetővé teszi, hogy a háló a kívánt helyen maradjon, miközben trambulinszerű támaszt nyújt az elmozdult medence szerveinek. Ezt a műtéti technikát csak licenc jogosultsággal lehet elvégezni. Ilyen jogosultsággal a közép- európai régióban egy magyar nőgyógyász-urológus szakember rendelkezik, aki végig jelen volt a termék fejlesztésének állomásain. Több sikeres beavatkozáson túl, szeretnénk, ha ez a megoldás eljutna minden inkontinenciával szenvedő hölgyhöz. Mi segítünk!

Amennyiben felkeltette érdeklődését a termék, kérem, hívjon minket bizalommal!
+36203158350